15 juli: Workshop Bachelor

Een introductie in de wondere wereld van het barbecueën. Leer van onze specialisten over temperatuurcontrole, verschillende soorten brandstoffen en technieken. Het belangrijkste is echter om samen te leren en te genieten van de lekkerste gerechten.
Na het behalen van onze workshop, zijn wij ervan overtuigd dat je meer gaat genieten van de barbecue in jouw tuin. Of het nu een gas-, elektrisch-, kolen- of pelletbarbecue is, wij geven jou handzame tips om zelfs de simpelste gerechten bijzonder te maken.

Deze workshop duurt circa 3.5 uur en wordt gegeven door Rene, Wim en Rik. De locatie is de Barbecue Barn te Uddel (Meervelderweg 52).
Je gaat samen met de andere deelnemers de volgende gerechten maken:

• Alabama Chicken
• Pineapple Fatty
• De beruchte MOINK Balls
• Steak Sandwich
• Smokey Salmon
• High & Fast Salmon

Tijdsduur

3.5 uur

Niveau

4/10

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “15 juli: Workshop Bachelor” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *