23 september: Workshop Master

159

Een rijk gevulde workshop van een dag waar diverse technieken en gerechten aan bod komen.

Na deze workshop zijn wij ervan overtuigd dat u meer plezier haalt uit het barbecueën. Vergeet de eeuwige speklappen en spiesjes, probeer eens een brisket, een hele kip of een hele zalm. Na onze workshop zijn wij overtuigd dat jij dit gaat proberen!

We beginnen met een half varken! Door onze slager vakkundig uitgebeend. Met een aantal delen hiervan gaan we direct aan de slag. We maken o.a. “Competition style Rib’s” en we gaan Worst maken. Het buikspek wordt heel langzaam gegaard voor Carolina style Pork Belly Sandwiches. Verder bereiden we Warm gerookte kip, Chili breakfast for dinner. Van een Tri Tip maken we Santa Maria Steak met Chimichurri. Diverse verse vis en schaaldieren, samen met aardappeltjes, groenten, kruiden en specerijen maken we een Seafood Feast zoals ze ‘m kennen aan de Gulf Coast. En ja, we grillen zelfs de sla. Ter afsluiting een zoete Fruit Cobbler. De nadruk ligt op samen genieten van barbecue.

Wilt u iemand verassen en deze workshop als cadeau geven? Neem dan na de bestelling contact met ons op door te mailen naar tim@fonteyn.nl

Tijdsduur

8.5 uur

Niveau

8/10

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “23 september: Workshop Master” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *