Workshop Ultimate Burger Class

Burgers for the Boys! Of voor de vrouwen, dat maakt ons niet uit. Wij gaan samen met jou de allerbeste burger ooit maken. Beloofd. Wij nemen de geschiedenis van de burger met je door, bespreken de evaluatie van het beest bekende stuk vlees en gaan vervolgens lekker bakken. Wat doet temperatuur met burger, kun je hem het best ‘high & fast’ bakken, of is ‘low & slow’ beter voor de smaak? Wij gaan diverse zaken testen en vervolgens gaan wij, samen met jullie, de ultieme burger samenstellen. Eén ding is zeker, je hoeft langs de terugweg niet langs de grote gele M!


Na het behalen van onze workshop, zijn wij ervan overtuigd dat je meer gaat genieten van de barbecue in jouw tuin. Of het nu een gas-, elektrisch-, kolen- of pelletbarbecue is, wij geven jou net dát stukje extra om de perfecte burger te kunnen bereiden.


Ben je geïnteresseerd in 1 van onze workshops? Bekijk onze agenda en kies de workshop uit die bij je past!Deze workshop duurt circa 3.5 uur en wordt gegeven door Rene, Wim en Rik. De locatie is de Barbecue Barn te Uddel (Meervelderweg 52).


Je gaat samen met de andere deelnemers de volgende gerechten bereiden:


• ‘First-ever Burger’
• Steakburger
• Over the top Jucy Lucy
• Pork & Shrimp Burger
• Grilled Salmon Burger
• Competition Burger
• Verras ons met jouw ultieme burger… Wij zijn de jury 😉


Wij geven jullie alle benodigde materialen om hier de lekkerste gerechten van te kunnen maken, maar ook de ruimte om de gerechten te personaliseren. Ben je fan van peper, knoflook of extra ui? Voeg toe wat jij wilt, want er is geen ‘goed of fout’ bij het barbecueën.
De barbecues die wij bij deze workshop gebruiken zijn:


Weber Master Touch GBS 57 cm Black. De perfecte ‘klassieke’ barbecue, met de vertrouwde briketten als warmtebron. Een allemansvriend, geschikt voor bijna elke manier van barbecueën.


Traeger Pro Series 34. Een innovatieve pelletbarbecue, waarvan Fonteyn de officiële dealer is binnen Nederland. Stel de temperatuur in, wacht tot de barbecue zijn werk doet en geniet! Barbecueën is nog nooit zo makkelijk geweest.


Traeger Timberline 1300. Het grotere en geëvolueerde broertje van de Traeger Pro Series. Een ovale vorm zorgt voor betere warmteverdeling, terwijl het met pellets een extreem gemakkelijke barbecue is om onder controle te houden.


Grillson Leif Premium. Fonteyn is de enige dealer in Nederland met deze barbecues. Rechtstreeks uit Duitsland geïmporteerd, onze oosterburen staan garant voor kwaliteit! Met extra dik metaal, te bedienen met je smartphone en met 2 thermometers, de nieuwste innovatie op het gebied van barbecue.


Golden’s Cast Iron Cooker. Een kamado van gietijzer. Loeizwaar, maar perfect in temperatuurcontrole. Fonteyn heeft deze kamado’s ontworpen om aan een nieuwe vraag te voldoen, een prijstechnisch gunstigere kamado, die de temperatuur toch perfect kan vasthouden. Golden’s Cast Iron Cooker is hierdoor ontwikkeld. Perfect voor low & slow bereidingen.


Napoleon Prestige Pro 665. Deze gasbarbecue van Napoleon is één van onze alleskunners. Op gas is de temperatuur lastiger te beheersen, maar het gebruiksgemak wordt verhoogd door het simpelweg aansluiten van de gasfles. Een ideale barbecue voor thuis, omdat het binnen enkele minuten op temperatuur is!

Tijdsduur

3.5 uur

Niveau

6/10

Prijs

€ 89