BBQ Workshops

Bij binnenkomst van onze BBQ Workshop word je verwelkomd met een bakje koffie of een kopje thee. Daarna mag je een echt ‘bbq lemonade’ proeven en vast een lekkere snack verorberen. Terwijl je daarvan geniet, zullen de gerechten van de dag aan je gepresenteerd worden. Ben je er klaar voor? Dan mag je samen met onze vakkundige pittmasters gaan experimenteren om de beste smaaksensaties tot stand te brengen. Je zult allerlei tips en tricks krijgen om deze BBQ workshop te laten slagen. Samen maken we er een smaakvolle ervaring van, zodat jij vrienden en familie kunt verbazen zodra de barbecue aan gaat! 

BBQ Workshop kwast

BBQ Workshops van F.B.A.

De geur van onder andere steaks, pulled pork en diverse smaken kip zal je tegemoet komen. Dat wordt smikkelen! Er zal een perfecte afwisseling zijn in het vergaren van informatie, het bereiden van gerechten en het vragen stellen aan de onze BBQ specialisten. Tijdens onze barbecue workshop zal perfect aansluiten bij jou kwaliteitsniveau. Er zijn meer dan 5 BBQ Workshops beschikbaar, zodat u altijd de juiste Barbecue workshop kunt vinden! 

 

Na afloop mag je alle recepten en informatie mee naar huis nemen, zodat jij iedereen thuis nog meer kunt laten genieten. Bovendien krijg je een Certificaat van Deelname zodat jij thuis kunt laten zien dat je onze BBQ Workshop hebt voltooid! En mocht het zo zijn dat er iets overblijft, dan mag je het altijd mee naar huis nemen of iedereen thuis te laten genieten van jouw resultaten! Alle barbecue workshops zijn onder aan deze pagina te vinden en natuurlijk op onze agenda

 

Op deze pagina zijn al onze BBQ workshops en bijbehorende informatie te vinden. Ben je geïnteresseerd in 1 van onze BBQ workshops? Bekijk dan onze agenda pagina en voeg de workshop naar keuze toe aan je winkelwagen.

 

Bekijk hier alle workshops van Fonteyn Barbecue Academy

BBQ Academy | Beter Barbecueën

BBQ Workshop Bachelor

Een introductie in de wondere wereld van het barbecueën. Leer van onze specialisten over temperatuurcontrole, verschillende soorten brandstoffen en technieken. Het belangrijkste is echter om samen te leren en te genieten van de lekkerste gerechten.